onsdag den 20. oktober 2010

San Jose - Costa Rica

Med sommerfugle flaksende rundt i maven tog vi fra Aarhus den 17/10 ved 15 tiden. Vi lettede fra Billund 19.30 en time forsinkede, men dette havde heldigvis ikke indflydelse paa resten af turen. Ventetiden i Frankfurt blev brugt paa at drysse lidt rundt og sende en beroligende besked til mor-Birgit om at alt gik som det skulle:)
Endelig kl. 23.55 lettede vi saa med kurs mod Costa Rica. En virkelig oploeftende oplevelse at stige paa flyet.Vi havde forventet et virkeligt skrabet bumlefly, meeen det var saa fint og dejligt og intet manglede.
Soevn fik vi lidt af og dette var synet som moedte os, da vi naermede os San Jose. En vulkan, naesten blaa himmel og sol... Skoent!



Vi ankom til vores hostel ved 8 tiden om morgenen.
Fik vores vaerelse ved 11-tiden.
Hang ud med de soede mennesker paa hoslet og kunne lige overskue at gaa ned i det lokale supermarked og handle til frokost.... Efter indtagelse af frokost maatte vi lige ind og slappe af lidt, hvilket resulterede i, at vi begge faldt i soevn og sov og sov og sov .... lige indtil kl. 01.30 mandag nat, hvor vi vaagnede og var top friske... flot :)

Men altsaa vi faldt i soevn igen... stod tidlig op i dag, hvor dagen er blevet brugt i centrum af  San Jose - og Danmark er ikke det eneste sted, hvor julen kommer alt for tidligt.... guld og glimmer, julekugler og nissemaend var at finde overalt.

San Jose:



jul jul jul jul jul jul jul jul jul jul jul jul jul jul jul ............................. jul

I morgen gaar turen til Manuel Antonio :)