fredag den 29. oktober 2010

Vores dage i Puerto Viejo

Her er lige lidt billeder fra vores 4 dage i Puerto Viejo... 4 meget dejlige dage :)

Snorkel- og delfintur samt dejlig frokost paa stranden ... Frederik reddede sig en lille solskoldning paa ryggen dagen forinden derfor t-shirt i vandet.

Ja.... Frederik og vand og smaa fisk ... bl.a. guppyer...




Efter lidt overtalelse fik Frederik lokket mig med ud at surfe. Vi havde heldigvis en super instruktoer, som gav sig goood tid til mig ... :) Kom helt op at staa et par gange. Frederik var noget bedre.... meeen han har jo ligesom ogsaa proevet det foer :)
Men en fed oplevelse og ikke helt saa farligt som foerst antaget.

De sidste to dage i puerto Viejo boede vi paa Rocking J's. Et super fedt hostel og vil klart anbefale alle, at slaa et smut forbi, hvis I kommer paa disse kanter.
Naesten alt var beklaedt med mosaikker og haengekoejer kunne lejes for 5 dollars pr. nat... vores vaerelse var fedt med dobbeltseng paa en hems.
Den tilhoerende bar/restaurant lavede fantastisk og billig mad og var super hyggelig.
Helt igennem fantastisk og helt saerligt!

mandag den 25. oktober 2010

Manuel Antonio og Puerto Viejo de Talamanca, Costa Rica

Manuel Antonio
Tiden flyver afsted og vi har haft nogle dejlige dage i Manuel Antonio paa Stillehavskysten. Vi har besoegt nationalparken og den naerliggende by Quepos. Vi brugte det meste af en dag i nationalparken. Vi startede med at gaa rundt med en guide hvilket var meget interessant. Herefter gik vi rundt paa egen haand og spottede dyr i junglen, Strandene i selve parken kan beskrives med to ord BOUNTY BOUNTY. 


Venter paa bussen i Manuel Antonio


Puerto Viejo de Talamanca
Efter et par dage i Manuel Antonio gik turen videre til Puerto Viejo. Busturen var laaang... ca. 7 timer, men det hele vaerd, da Puerto Viejo virkelig er noget helt saerligt og lige i vores aand.
Byen er lille og fyldt med reggaekultur.Overalt er der farver, dejlig musik og mennersker der bare nyder livet.
Dagen i dag er gaaet med at cykle rundt i byen og langs stranden samt en snorkletur i havet.
This is life...




Sunrise Hostel.. Vores hjem de to foerste overnatninger i Puerto Viejo.