søndag den 12. december 2010

Julehilsen fra Cuba

Vi har nu vaeret paa Cuba en lille uges tid. Foerst i Havana som var lidt svaer at fange jargonen i.
Herefter brugte vi fire dage i Trinidad som var rigtig skoen. Vi boede i et casa particular hos et aegtepar som var rigtig soede og som vi varmt kan anbefale. Vi fik baade mogenmad og aftensmad paa den lille tagtarresse som huset havde.
En af dagene gik med en cykeltur til en lidt grov strand, men der var rigtig god snorkling og vi havde den naesten for os selv :)
Vi hyggede os en aften i Casa de la Musica med live rumba, salsa og super gode og billige mojitos....

Cuba er et meget specielt land! Det er svaert at beskrive... De byer vi har vaeret i indtil nu har vaeret meget forskellige stemningsmaessigt.
Det er saerdeles svaert at faa fat i frugt og groent for os turister!!! Et supermarked indeholder slik, juice, madolie, lidt konserves og frossen koed og der er reoler fyldt med disse sager... rimelig maerkelig oplevelse at traede ind i et supermarked paa storrelse med Netto som ikke har andet!
Saa det der med at spise har mest foregaaet om morgenen og om aftenen, hvor vores familier soeger for mad til os.
Og ja... nu loeber tiden og vi har ikke flere penge paa vores Internetkort, saa resten af historierne fra Cuba maa vente... Maaske over en kold mojito hjemme i Dk..

Internettet er desvaerre ikke alle mands eje i Cuba og de faa steder vi finder det er det rigtig langsomt. Derfor kommer der nok ikke flere billeder paa bloggen foer vi kommer hjem igen :(