mandag den 8. november 2010

San Juan del Sur, Nicaragua

Op og med bus midt om natten i Monte Verde, Costa Rica for at naa San Juan del Sur i Nicaragua ved 14-tiden. Paa hoslet i Monte Verde havde vi moedt Kevin, en fyr fra Canada, som vi fulgtes med og faktisk endte med at dele vaerelse samt sjove oplevelser med i de 3 dage vi var i San Juan del Sur. Fantastisk fyr som vi helt sikkert kommer til at se mere til i stoerre Hollywood produktioner :)

Fra Monte Verde til hovedvejen tog vi en lokal bus. Ved hovedvejen havde vi lidt ventetid inden den anden bus kom. Vi havde lidt penge tilovers i colones, valutaen i Costa Rica, ca. 20 danske kroner. Disse
skulle selvfoelgelig bruges inden vi forlod landet, saa derfor gik vi paa indkoeb paa en naerliggende tank.
Og her er resultatet.
Mange dejlige muslibarer :)
Frederik og Kevin i endnu en af deres meget lange samtaler ...


Turen til Nicaragua foregik i en bus, med en ret heftig aircon, saa det var serioest koldt i bussen ... ikke fedt i knap saa meget toej! At skulle over graensen fra Costa Rica til Nicaragua var ogsaa noget af en oplevelse... Foerst staa i en meeeget lang koe for at "tjekke" ud af Costa Rica. Herefter en kort bustur til et sted hvor nogle mennesker indsamlede vores pas og saa blev vi smidt af bussen, fik vores bagage tjekket og saa kunne vi ellers vente der i den gloende sol i halvanden time ... ved siden af bussen, som man under ingen omstaendigheder maatte komme ind i ... Jep ... og bussen havde motoren koerende under hele sceancen ... men omsider dukkede der en kvinde op med voeres pas og vi kunne komme videre :)
Veeeentetid ved graensen ...

San Juan del Sur var saa byen hvor jeg (Annemette) havde min foerste fejring af halloween. Hostlet vi boede paa, Casa Oro, holdte et brag af en fest, hvor man blev beloennet med drinks, hvis man moedte op udklaedt :) ... Saa det gjorde vi selvfoelgelig ...Jeg som fe, Frederik som doed dykker (tak til Kenneth) og Kevin som crazy toga-guy.
Det var en super cool aften i selskab med bla. to Ninja Turtles, Pippi Langstroempe, Hulk, og fire svenskere klaedt ud som Astekere. Sidst paa aftenen fik jeg (Frederik) dj-tjansen i baren. Der blev spillet lidt old school hip hop fra ipoden, Snoops Gin and Juice gik rent ind. Festen forsatte paa Leguanbaren som laa nede ved stranden. Saa det var en super halloween.....
Utroligt hvad man kan faa ud af nogle groenne blade, en haarboejle, plasticposer og en masse akvarelmaling.

Showing of for the costume competition ... som vi er helt sikre paa, at vi fik en flot og unaevnt 4. plads i ...


En lille sjus paa vaerelset inden vi smuttede paa bar.

De resterende dage gik med afslapning i byen og paa stranden og en hel dag med surfing, hvor boelgerne var perfekte og nogle af dem ret store. Vi fik begge reddet os en fin solskoldning men ogsaa en masse boelger :)



Dejlig dag paa stranden . god toemmermaends medicin.
Udsigt fra vores tagteresse paa Casa Oro
Vores vaerelse paa Casa Oro. Et 3-pers. vaerelse med eget bad og wc, som var ren luksus at have helt for sig selv :)
Morgenmad... Der var lykke og fryd at opdage, at de rent faktisk har havregryn paa denne side af kloden, saa havregroed bliver der kogt, naar vi har adgang til koekken de steder vi bor ... mums :)

1 kommentar:

  1. Kære dejlige Annemette

    Det ser da ud til at være den skønneste tur, man overhovedet kunne forestille sig. Hvordan skal I nogensinde vende tilbage til en hverdag i DK - godt julen snart er over os så.

    Dejligt med alle billederne.

    Knus fra
    Anne

    SvarSlet